VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inget WOW direkt

Mitt nya objektiv har testats här hemma och ska jag vara helt ärlig så blev jag lite besviken… jag hade nog väntat mig någon WOW effekt men känner inte att det är sådär jäääätte stor skillnad på detta och det som sitter på kameran. Iaf är det inte värt 2200:- för den lilla skillnaden som faktiskt är. Kommer nog skicka tillbaka detta objektiv och kanske satsa på att spara en slant för att köpa en ny kamera istället… får se!
20161026_121808
dsc02606dsc02609


Annons

Kommentarer


 1. Linda grundström 30 oktober, 2016 on 09:53 Svara

  Hej Viktoria . Först vill jag bara få säga att du strålar . Du är så vacker . Önskar er all lycka till ❤️ . Jo vart har du din blogg . Kramar Linda

  • Viktoria Bergh 30 oktober, 2016 on 11:52 Svara

   Åh tack vad gulligt av dig! Jag har egen domän på WordPress. 😊👍

 2. Sofia 31 oktober, 2016 on 20:35 Svara

  Du behöver kanske ett riktigt ”portträttobjektiv” för att märka större skillnad från det du har från början. Samt ett som har bättre ljuskänslighet än det du köpt nu:) Rekommenderar verkligen F 1,8 45 mm istället. Mitt kostade runt 2000 och är så sjukt nöjd med det. Fotar riktigt bra inomhus och tar så fina porträttbilder med suddig bakgrund, tar massa fina bilder på barnen nu. Sen får man inte glömma att redigering alltid är en stor del i att få en fin bild men det har du säkert koll på( om inte så är Snapseed en riktigt grym app). Lycka till med bebisen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna