VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Teatern

20160929_122912
20160929_122915 mötte upp Selina och Ewa (gravida de med) för en lunch på Skanstull. Jag som är väldigt mycket på norra sidan är helt vilsen på söder.. men det fanns tydligen ett lite nyare hak i Ringen som heter Teatern. Som en food court med massa olika spännande mat idéer men rolig som man är beställde jag det jag kände igen.. en caesar sallad 😂. Mysigt att få hänga med mina gravida tjejer! Så mycket nytt folk jag lärt känna som gravid så får jag vara väldigt tacksam, då det kommer bli minst lika kul att ses sen när bebisarna är ute. I skrivandes stund så har lille Frank hicka i magen. Hih 😊 så mysigt!

Var helt slut efter lunchen så nu har jag äntligen landat hemma i soffan med fruktskålen fylld av satsumas och tom och jerry kex som jag fick sug för och köpte med mig hem. Blir en eftermiddagsfika här i soffan 😉 sen ska jag bara vila och mysa hemma! Underbart♧
20160929_151422 han ligger lite snett 😉


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna