VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fix och trix

20160630_14490020160630_144857

Fick en ordentlig sovmorgon idag! Åkte sen in mot jobbet för att fixa lite med sjukskrivningen och administration. Passade på att träna när jag ändå var där. Fick bli ett pass för benen/rumpan! Har fått små panik över mina lår och rumpa.. det är som att kroppen samlat på sig fett inför amning men bara där!! ? eftersom jag inte är van vid att ha en lite mjukare rumpa så vill jag ju självklart jobba tillbaka till min vanliga rumpa! Fast med andra ord! ?

Efter jobbet så skulle jag leta upp en ryggsäck från Adidas men ingen butik hade den! Inte ens adidas store.. slutade med att jag hittade den på nätet så beställde den.
20160630_181614
Snygg va? Tänkte den skulle bli perfekt när jag promenerar fram och tillbaka till gymmet! Blir bättre för ryggen oså!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna