VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hemfärd

Borta bra men hemma bäst! Jag har ändå turen att känna mig hemma både i Karlstad och i Stockholm men nu går jag lite mer på
”home is where your heart is” ♡

Saknar min fina man där hemma! Han kommer och hämtar mig på Centralstationen som han gjorde första gången jag tog tåget till han ? då kom han i sin fina bil och när jag skulle lägga in väskan i bagaget så låg det en bukett rosor och ett Amarone vin där. Min romantiker ❤.

DSC01336


Annons

Kommentarer


  1. Lisa 29 juni, 2016 on 23:19 Svara

    Hej!
    Jag är gravid och har också bf i oktober, 6 dagar innan er. Jag kommer också bli sjukskriven nu, dock på deltid. Men hur var det för dig? Var det mkt du var tvungen att fixa med själv? Allt känns så tjorvigt med försäkringskassan..

    • Viktoria Bergh 30 juni, 2016 on 18:09 Svara

      Hej Lisa! Jag har inte behövt göra något mer än skicka in moderskapsintyg resten skötte läkaren samt min arbetsgivare ?. Grattis till graviditeten men tråkigt med sjukskrivan..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna