VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Längtan

DSC01467

Jag undrar så mycket vem du är där inne. Så aktiv och älskad redan.. den finaste känslan är att jag vet att du alltid är med mig, känns så himla tryggt att ha dig i magen för jag känner mig aldrig ensam! Dock längtar jag efter att få ha dig utanför magen.

Vi har pratat mycket om hur vi tror att du kommer att se ut, kommer du likna pappa mest eller mig.. ögonfärgen är vi även nyfikna på då jag är blåögd och Simon grön så det finns chans till både brun, grön och blå!
Längtar så mycket efter vår första möte, det ska bli så underbart att få träffa dig vår bebis!

Jag älskar kvällarna då jag lägger mig på rygg och du sätter igång med sparkar och bus i magen.. din pappa brukar somna med handen på magen för att få vara nära dig. Vi älskar dig lille pojk ♡


Annons

Kommentarer


  1. Denise 28 juni, 2016 on 13:32 Svara

    Hej fina du!! Jag undrar i vilken vecka du kände första rörelserna?☺️ Och hur kändes det, var det tydliga rörelser?? Kramar!!

    • Viktoria Bergh 28 juni, 2016 on 18:43 Svara

      Svårt att säga, började känna aktivitet i vecka 20 typ men mer konkret i vecka 22. Sen har det ökat successivt ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna