9 månader

Idag blir vår lilla bebis hela 9 månader!!! 9 månader i magen och 9 månader utanför :) de snabbaste i livet. Nu är han en helt egen individ med massa egna viljor. Frank viking konstantin väliste

Kan nu ta några små steg helt SJÄLV. Detta hände denna vecka! Jag märker när jag ska gå med han i händerna att han knappt stödjer något alls, man liksom känner att han blivit stabilare. 

När han kryper så skjuter han ifrån med ett ben och andas snabbt som en hund .. 

Han sover nästan hela nätter nu med uppvak ibland då han enkelt kan somna om i sin säng eller som nu när vi bor i husvagn så kan han få sova med mig på morgonen.. så mysigt! När han sovit klart så brukar han börja skratta och busa. Då vet man att han är färdigvilad. 

Rutinerna med mat, sömn sitter SÅ bra nu! Så vi njuter av dom, inte förens vid 8mån (1mån sen) började vi få till bra rutiner.. så ingen stress när de är mindre tycker jag. 

Han pekar ofta och säger Tiiittttaaaa, där, dackk (tack) mammama mammaaa, pappa daddaa. De orden kan han :) titta och där kom för 2veckor sedan. 

Han skrattar mest HELA dagarna. Gråter när man klär på honom eller ibland säger nej. Hah

Att byta blöja är fortfarande tråkigt tycker han.. 

Han kan stå utan stöd i ca 30 sekunder nu:)

Han älskar all mat! Nästan all mat iaf, men väldigt matglad. 

Vi har faktiskt en väldigt härlig period just nu med inte många kamper! Så vi njuter ;) 

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Alltså tänk så olika det kan vara. Min 10 månaders kan bara stå i krypställning och sitta ännu. (storebror var också sen med allt och lärde sig att krypa vid 11 månader och gå vid 13 månader) .
Tina
,
Oj så duktig kille! Min kille är en vecka äldre än er och kan inte alls allt det där haha. Men så är de ju, olika de små liven Kram på er
Mina
,
Oi vad duktig! Söt 😊 men du skriver att ni NU har börjat få lite rutiner osv, och att det inte är någon kamp med något nu. Men tror du inte det beror lite på att ni inte har haft några rutiner på han? Bebisar mår faktiskt bra av rutiner! Har själv haft rutiner på min kille sen han var 5 veckor, är nu snart 11 månader 😊!
viktoriabergh
,
Ja! Det skiljer sig verkligen från bebis till bebis men som dom säger då! Njut så länge bebis är bebis;) för fort går de när de väl sker förändring 😊!
viktoriabergh
,
Ja gud ja! Såå olika och man får njuta om de vill stanna i bebis tiden oclså för den tiden kommer ju inte igen på våra små
viktoriabergh
,
Vi har haft rutiner men de har ändrats utefter honom liksom. Nu känns de som att han är MED på rutinerna och följer dom bra. Liksom visar bra oså!
Mina
,
Jaaa nu hänger jag med! Kul att han är med på dem nu, så söt han är!