5 Hemligheter om min fästman


Tänkte avslöja 5 hemligheter om min kära fästman! ?1. Han sitter oftast ner och kissar! Vilket för mig är en bra grej för då slipper det bli kiss på ringen ?

2. Om man glömmer att skicka pussgubbar/hjärtan i sms så blir han lite ledsen.. ❤

3. Varken han eller jag kan somna om vi inte pussat varandra godnatt! Det hör liksom till :)

4. Alltid när vi ligger i soffan eller sängen så måste han ha något mellan tårna tex. strumpa, täcke, filt, vilket tyg som helst egentligen för det får han att slappna av, han tål inte att känna huden emellan tårna annars. Haha

5. Han älskar att retas med mig, slicka mig på armen som jag hatar..., göra hästbett på benet, peta på mig, ja busa med andra ord..han ger sig först när jag skrattat färdigt och sagt till på skarpen att det räcker.

Det är just alla sånna här saker som gör att jag älskar honom! Även fast jag tycker han är knasig, störig när han retas osv så hade jag saknat det om han hade slutat med det. Så fortsätt vara knasiga allihopa för det är just de där udda grejerna som gör oss unika! ?

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
Hej Viktoria! Jag är så nyfiken, vad hände med Niklas efter EOTB? Varför har ni ingen kontakt med honom? Såg ut som att ni hade en så fin relation i programmet 😟 Tack för en rolig blogg och grattis till bebis!
Viktoria Bergh
,
Förstår inte varför det är så intressant, klart man kan komma överens tillsammans under de omständigheterna men nu när man är hemma i vanliga livet så varför skulle jag ha kontakt med honom? Det är ett avslutat kapitel sen länge som det kanske brukar vara mellan de flesta som haft ett ex och sen hittat en annan och gått vidare? 😊 sen har han förövrigt betett sig dåligt mot en av mina närmre vänner och lekt Allanballan med hennes känslor så därav tycker jag att han är en fjant!