3års trots!

Jag såg verkligen fram emot denna helgen då vi inte hade någonting planerat och vi skulle pynta hemmet inför första advent! När vi vaknade upp på fredagsmorgonen så hade det kommit massa snö och jag och barnen skulle gå ut för att leka lite i snön. Men istället blev det bråk & tjafs om ALLT! Jag är så dränerad på energi just nu då Franks trots har pågått mot mig specifikt, i några intensiva dagar! Pjuh! Han testar mitt tålamod till MAX, åh hur pedagogisk eller lugn man än försöker vara så rinner bägaren över tillslut. Vi har stått och skrikit på varandra och gråtit tillsammans för att sen kramats länge och blivit sams.
Det var fint ute iaf och lite frisk luft behövdes nog! Sen handlade vi fredagsmys och tacos! Det skulle bli en perfekt start på helgen när älsklingen kom hem. Men istället började vi bråka över INGENTING... skitsaker... och vi valde att sitta i tystnad och tjura hela kvällen på varsitt håll istället så ja, det var den fredagen.

Lilleman sov uselt inatt och jag känner mig som ett vrak idag. Har dessutom en förkylning på gång! Anledningen till att Ralf sov så dåligt är nog både tandsprickning och en förkylning som blev feber nu på dagen! Stackars liten!❤️❤️
Min dag har därför spenderats med att finnas honom nära! Han har velat amma mer ån vanligt och krävt min närhet konstant. Plutt!

Det blir ett glas rött och en hämtpizza ikväll i pyjamasen.. så kanske vi får en mysig lördag tillsammans iaf ☺️

Ursäkta gnälligt inlägg men livet är väl såhär! Upp och ner ❤️

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Tycker det är så befriande att du är ärlig med att ni bråkar ibland både du, mannen och barnen, hög igenkänningsfaktor! Gillar verkligen att du visar upp hur de flesta familjer faktiskt har det dvs. både ups and downs. Fortsätt så din blogg är grym!
viktoriabergh
,
Men tack snälla du så glad jag blir!!❤️
viktoriabergh
,
Åh tack för att du delar med dig och peppar! Känns mycket bättre ❤️ tack tack fina du!!
viktoriabergh
,
Åh tack ska du ha för så fina ord!! Blir väldigt glad ska du veta!!✨✨ kram!!!
viktoriabergh
,
Tack för att du berättar hur uppskattat det är! Det gör mig motiverad att visa alla sidor när jag märker att jag hjälper många genom att bjuda på allt. Tack! Kram!!!!
viktoriabergh
,
Tack snälla du!! Vad fint av dig att berätta det, gör mig glad! tack!!
viktoriabergh
,
Ja heja oss det är inte lätt alltid
viktoriabergh
,
Hej! Beställt från Nelly.com☺️
viktoriabergh
,
Självklart visar jag alla delarna av livet. Bra och dåliga ❤️ ja bra fråga hur så små människor kan trycka på ens knappar sådär!! Får styrka av att läsa att vi är fler därute som kämpar med samma problematik kram till dig!
viktoriabergh
,
Ja det är ju så! Dom retas! Pjuh. Heja oss! Det är ett mysset från Nelly.com 😊