30min hemmaträning

Igår innan hockeyn började så fick jag ett ryck! Att träna! Så jag satte på online training på sats och körde 30min bootylicious pass! Alltså jag kan knappt gå idag .. bra pass med andra ord! Och så simpelt egentligen.. nu är det bara att hålla i och kanske göra detta 1 eller 2 gånger i veckan .

Vi hade även tänkt ta amningskampen nu mån-ons 3 dagar som de sägs att det brukar ta. Dock ville simon börja igår redan så jag gick med på det och kampen var igång. Efter 2h gav simon upp och jag fick natta hur jag ville. lyckades tillslut efter 2.5h vagga honom till sömns med vaggan.

När han vaknade till kunde jag vagga om. Men uppvak nr 2 vid 21.30 då var han otröstlig och då kände jag också för att släppa efter. Bestämde då att börja med att få han och sova i egen säng först så att jag skulle amma sittande. Det funkade tills han vaknade upp på natten... då var jag så trött så jag gav vika för det med! Liggammade och vi alla sov bra. Hahaja bättre lycka nästa gång!! ♡

Vill bara dela med er om att den där "kampen" inte är så "bara" vi tycker det är SJUKT jobbigt.. och inte alls så lätt som de flesta får de att verka. För oss känns det typ omöjligt. Att få han att komma till ro.

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Ja jo men vi måste ju också få bestämma och vägleda för våra barn att sova själv inte ska kännas otryggt. Allt tror jag baseras på vad de är vana vid och känner igen. Det är trygghet för dom. Men sen att de sen också går att lära dom den nya tryggheten 😊
Lina Noleryd
,
Jag kunde inte amma, men G åt mjölfri ersättning varannan timma nattetid tom han var 5 mnd. Då gav vi lite vatten i flaska ist. Kämpade typ 5-7 dagar, sen sov han 20-05. Natta hjälpte bara via bärsele. G hatade välling. Så vi tog hälften välling hälften ersättning. Om de kanske skulle gå bättre om F nu vill börja ta flaska. testat med flaska med vatten i dagtid?
viktoriab
,
Tack! Ja de gillar han ju iofs. Men inte med välling i! Ska försöka igen med det iaf! ♡
Sofie
,
Har precis lyckats sluta amma min dotter som är 8 månader, hade helatiden som mål att amma tills hon var 6 månader men när den dagen kom vägrade hon ta ersättning och på något sätt kände jag mig så sjukt dålig och stressad för att det inte gick som planerat.. hade inte heller hjärta till att låta henne skrika :/ så jag fick snällt fortsätta men att jag böt ut frukost, lunch och middag till gröt och vanlig mat, ammade endast en gång på eftermiddagen och sent på kvällen/natten.. fram tills för tre dagar sedan då jag gjorde om hennes matschema och på något vis var inte amningen intressant längre och hon slutade av sig själv, tror fortfarande inte att det är sant 😃 Men i vårt fall var nog det bästa att vänta in henne tills hon själv var redo att sluta 😊 Men vet hur jäkla jobbigt allt känns när man är i det! Nu somnar hon i min famn utan mat efter att vi läst saga och än så länge har hon inte vaknat och varit hungrig på natten heller 😊 Tvivlar inte på att allt kommer lösa sig lika fint för er! Har följt din blogg sedan jag var gravid och älskar hur öppen och ärlig du är i allt!<3
josse
,
jag fick höra från mitt bvc att natt är 6 timmar för en 6 månaders bebis så från 23 till 05 ( tex ) så att amma innan och efter det ska kanske ändå göras efter behov. Men det är ju också däremellan man är tröttast när man bör stå emot Jag försöker alltid vänta ut längre om min son som blir 6 månader nu vaknar till och först se om han somnar om själv även fast det kan ta 20-30 min till 1h och det är jobbigt att ligga och lyssna på ( har också spjälsängen brevid vår säng ) och inte va för snabb fram. det rådet fick jag också och iblsnd somnar han faktiskt om själv men iblsnd tryter tålamodet och sömnen och man är där med först napp snutte eller om inte det går liggammar 😊
viktoriab
,
Ja min bvc sa att de klarar sig oftast från 18-6 alltså 12h utan mat. Men efter 6h så sker oftast ett uppvak. 😊 ska amma efter 6 på morgonen.
viktoriab
,
Tack tack tack!!! ♡♡
viktoriab
,
Ja det är ju vi som föräldrar som får bestämma hur vi vill ha det. De som funkar bäst blir ju den metoden vi kör 😊
Felicia
,
Våran tjej blev 7 månader i lördags. På kvällen får hon välling i soffan sen lägger vi henne i sin säng, sätter på speldosan och går ut. Oftast somnar hon men ibland får vi stoppa in nappen ett par gånger. Men sen vaknar hon fortfarande ett par gånger på natten och ska amma. Man försöker med allt men på natten har jag inget tålamod/ork. Så nu har jag släppt det och tänker att det ger med sig när hon blir äldre. Skönt o höra att man inte är ensam om detta Kämpa på!
Kristina
,
Hejsan! Min son har precis fyllt 7 månader (21/5). Han var exakt som er son... fattade inte napp, fattade inte flaskan...endast bröstet som gällde. Vi har gått igenom alla nappsorter känns det som. Hade gett upp o inte testat napp på länge. Men så en dag... på hans 6 månaders dag tog han nappen. Han råkade stoppade in den själv i munnen o där satt den fast. Trodde inte mina ögon. Att man kan bli så lycklig över detta. Hahah!! O sen nån dag senare tog han även flaska. Men han godkänner bara ett märke; Tommee Tippee i både napp o flaska. Så testa det märket. Från en tuttälskande bebis till en nöjd napp o flask bebis! 😊 Underbart! Han vaknar dock ett par ggr på natten men nu kan man stoppa in nappen o buffa på rumpan så somnar han om. Men nån amning blir det på natten. Men det kan man tåla. 😉 Kämpa på!