3 veckor

Det är nu 3 veckor som har passerat utan godis, snacks, fikabröd, sötad dryck, skräpmat och nu också mjölkprodukter ( pga utredningen för vår son som kanske är allergisk).

Mitt humör har ju verkligen blivit testat till MAX med alla förändringar som blivit och det har varit riktigt känslomässigt tufft förra veckan. Har varit extremt deppig och låg men där emellan så inser jag att sockret inte styr mig lika mycket! När jag nu tänker på en chokladkaka eller en pizza så känner jag inte lika mycket sug som jag gjorde vecka 2. Jag vet att godiset tex kommer vara "för sött" för mig så det kommer inte smaka som det gjorde sist. Det intalar jag mig iaf, och jag börjar fundera på hur jag ska göra när januari är över.. om jag ska fortsätta kämpa utan en fuskdag eller om jag vågar fuska och sen lägga en ny plan! Är rädd för ett "återfall" med sockret då jag inte känner mig tillräckligt stark psykiskt än med den kampen! Men vi får se jag bestämmer inget nu.

Jag tycker att träningen känns bättre och bättre och jag kommer lägga upp en träningsplan snart som ni kommer kunna ta del av! Jag vill stärka upp mig ordentligt och de känns så skönt att nu kunna känna av sin inre styrka mer.. bålen tex! Att ha träningsvärk skapar även känslan av att man är mindre då de liksom är hårdare och man får kontakten med kroppen på ett djupare plan. :)

Vikten går nedåt utan att jag behöver titta på vågen, jag känner att jag blivit mindre och de syns mest på armarna och runt midjan.. så trosorna börjar bli förstora nu tom! får bygga upp rumpan och fylla ut dom igen.

Gillar

Kommentarer

Kattis
,
Det syns nog skillnad på bilderna. Otroligt duktigt kämpat. Godis, tror jag är djävulens påfund . Slutade med godis för 4.5år sedan. Kommer inte att börja igen. Det finns ju så mkt annat gott(tyvärr). Så klarar du av att skippa godis helt så kommer du att märka skillnad även i framtiden. Förresten var det Planti som hade bra mjölkfri matlagningsgrädde inte Oatly som jag skrev i förra kommentaren. Värt att pröva. Sköt om er
Hanna
,
Hej testa både minifom o semper magdroppar ihop till eran lilleman till magknipen testa iaf, kanske han inte är allergisk mot mjölkprodukter. Dom hjälpte min dotter 3 månader
Viktoria,
Så grymt bra jobbat! Du är en sån inspiration och man får så mycket motivation när man läser din blogg 😊 kram
Vickis_larsson@hotmail.com
Lina
,
Grym du är Bra jobbat!!! Själv har man gått upp sina kilo som jag hade gått ner sen den första januari.. känns sådär Äter nyttigare och inget sött men går ändå inte ner, vad gör jag för fel? Har visserligen inte kunnat träna/promenera denna vecka pga förkylning men ändå.. då kan jag lika bra äta godis..
viktoriabe
,
Jävlar vad duktig! Åh kanon! Ska kolla upp de 😊
viktoriabe
,
Åh tack vad kul att höra!! ❤❤
viktoriabe
,
Om du inte går ner i vikt så ligger du antagligen inte på ett underskott. Antingen får du äta färre kalorier eller röra på dig mer . Enkel matematik Lycka till! Och krya ♡
Emma
,
Är nyfiken på hur mycket du gick upp under din graviditet? Jag har själv en dotter hemma som knappt är fyra dagar gammal men börjar redan tänka på resan tillbaka till min gamla kropp. Jag gick upp 19kg totalt så har nu lite att kämpa med. Tack för en inspirerande blogg!
viktoriabe
,
Åh grattis vad mysigt!! ❤ jag gick upp 16kg ca 😊.. de är inget att stressa över
Malin
,
Jag känner också en skräck över att börja igen. Jag vet om jag äter godis på lördag så kommer jag få ångest på söndag och sen bli ännu mer sugen.. Jag önskar att jag inte vore en slav under sötsuget.