3 saker som de med drömhåret vet

Sponsrad nativeannons från Priorin

Senvinter; håret är sprött, glanslöst och torrt. Du drömmer om glans, volym och vårens frisyrer. Dags att sluta drömma och börja handla. Här är några hårtips inför våren.

Visst sitter en del av ett vackert hår i generna. Men det är långt ifrån hela hemligheten. Med lite hjälp och en dos ansträngning kan faktiskt de flesta få ett vackert, hållbart och slitstarkt hår – oavsett ålder. Här är dina 3 nya livsregler:

Ät nyttigt och komplettera med kosttillskott.

En välbalanserad och näringsrik diet är viktig för ett välmående hår. Ett kompletterande kosttillskott med biotin bidrar även till att bevara en normal hårväxt och tillför extra näring till hår och hårrötter ­– perfekt efter den långa vintern. Med rätt näring och en hälsosam kost tar du bäst hand om ditt hår.

Tvätta inte håret varje dag och när du tvättar det – använd ett stärkande och vårdande schampo.
PRIORIN KAPSLAR ÄR ETT KOSTTILLSKOTT SOM TILLFÖR BIOTIN OCH HJÄLPER TILL ATT BEVARA ETT VÄLMÅENDE OCH FRISKT HÅR OCH HÅRVÄXT. MED ETT SCHAMPO SOM STÄRKER HÅRET UTIFRÅN ADDERAR DU ÄVEN EXTRA NÄRING TILL HÅRET.

Att tvätta håret varje dag torkar ut det. Ett schampo som innehåller naturliga växtextrakt för hår som behöver extra näring och är lämpligt för daglig användning är Priorin Schampo.

Arbeta förebyggande och undvik håravfall.
ATT TAPPA HÅR ÄR NATURLIGT, DE FLESTA AV OSS TAPPAR MELLAN 40-100 HÅRSTRÅN PER DAG, MEN DÅ VI HAR UPP TILL 150 000 HÅRSTRÅN PÅ HUVUDET ÄR DET SÄLLAN VI MÄRKER AV DET.

Mer än hälften av alla vuxna kvinnor tappar eller upplever att håret blir tunnare någon gång i livet. I samband med hormonella förändringar som till exempel amning och klimakteriet eller stress och årstidsskiftningar, kan håret behöva hjälp för att undvika håravfall. Även vanligt slitage som borstning, hårföning och färgning kan göra att man tappar mer hår än normalt. Kosttillskottet Priorin innehåller biotin som hjälper till att bevara ett normalt hår och hårväxt samt även hirsextrakt, aminosyran L-cystin och pantotensyra (B5-vitamin).

Läs mer om Priorin och deras produkter här.

<!--
-->
Sponsrad nativeannons från Bonnier Tidskrifter

Gillar

Kommentarer