2 år sen

För exakt 2 år sedan så möttes vi nere i Karibien där vi föll för varandra.

Så sjukt egentligen att vår kärlek är filmad..känns väldigt kul att sen kunna visa Frank hur vi träffades :)

Jag kunde ju aldrig tro att jag skulle hitta mitt livs kärlek där i en dokusåpa! jag minns att jag inte la märke till honom först, han verkade lite dryg och undvek mig de första dagarna, men ju mer tiden gick inne i det där huset så insåg jag hur lika vi var och vi klickade verkligen!! Det var jag och han som stod för ordning och reda där.. städade upp efter festerna och hjälptes åt i köket :) det var jag som tog första steget och kröp ner hos han i sängen för att skeda och det fortsatte vi med tills den dagen jag fick lämna.. vi var som fastklistrade på varandra med både kyssar och kramar.. dans på nätterna och dejter på dagarna! Men ändå så roade vi oss tillsammans med hela gänget..

Allt jag visste var att jag trivdes i hans sällskap! Vi kunde prata om allt och fan vad kul vi hade.

jag visste ungefär när "paddan" skulle skicka hem mig för vi hade en hemresa bokad men produktionen kunde ju ha tänkt om.. så jag blev inte chockad när den sa att det var dags för mig att lämna Karibien.

Simon bröt ihop och blev verkligen ledsen när de fick reda på att jag skulle lämna.. det var först då jag insåg att han tyckte om mig på ett känslomässigt vis, den bekräftelsen gjorde att jag kunde tillåta mins känslor att komma. Mitt hjärta klappade för honom med! Jag gav honom min ring som han sen hade runt halsen länge efteråt... vi sågs varje helg från det att han landade i Sverige och sen dess har det varit vi ♡ min bästa vän!! Bästa mannen i mitt liv som dessutom gett mig världens finaste pojk. Älskar er!

Gillar

Kommentarer