1h egentid

Vad skönt det är att få åka iväg till gymmet barnfri.. bara jag med bra peppande musik i öronen och adrenalin pumpande i kroppen inför ett bra pass!

Idag körde jag rörlighets träning samt rumpa.
Värmde upp med olika benböj på djupet och till 90° med pinne på axlarna och även rakt upp i luften med pinnen. Allt för att få igång rörligheten samt musklerna.

Körde benböj utan vikt djupa och vanliga
Sen körde jag raka marklyft med stången (20kg) testade även på lite utfallsteg för att se om det kändes stabilt vilket de gjorde.. men att ha vikt i benböj osv funkar inte än! Det tar så mycket på bålen att göra Benböj och marklyft så allt sådant får vänta lite.. men smyger fram sakta men säkert! Avslutade med abductor maskinen för utsidan av rumpan. Körde dropset där! Till gymmet, träna och hem på 1h. Effektivt!

Nu har vi dock en vääääldigt övertrött bebis här hemma som inte vet om han ska skratta eller gråta så han gör båda i ett försök att somna.
Simon tog med han ut i vagnen för en promenad så att han skulle somna (han sover bäst ute i friska luften när de guppar i vagnen) så jag fick lite tid för mig själv att hinna duscha och pusta ut i soffan. Hoppas han sover inatt bara ♡ håller tummarna.
sådär ser det inte ut nu.. hahah

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,
Hjälp vilken sötnos du och Simon har skapat. Verkligen otroligt söt och fin son. Kanske lite tidigt än men lite senare vore kul om du skrev ett inlägg om vem frank är lik till utseendet. Dig eller Simon, eller är han mer en mix av er? Kram