1.5år vår älskade Frank ♡

Igår blev världens favorit 1.5 år!! Wow vad tiden går fort och ni kanske minns när jag skrev om att vi nu haft det riktigt kämpigt i en lång period med många strider och mycket gnäll.. Så jag vill med lättnad meddela att vi har tagit oss ur denna utvecklingsfas och Frank är mycket mer nöjd och tillfredsställd med tillvaron.. pjuh

- Idag var han dessutom och gästade på en annan förskola dock med kända ansikten då några av hans vanliga pedagoger fanns där med, men miljön var ny, barnen var nya och även andra pedagoger fanns på plats.

Frank hade varit super nöjd och glad hela dagen och den ena förskoleläraren som var okänd för honom hade tom kunnat natta honom. Så skönt att höra att det går smidigt och att han kan anpassa sig till dessa omställningarna. :)

På torsdag nästa vecka kommer ju en till röd dag påföljt av klämdag och då kommer så snällt mormor hit och räddar oss! Tack!!!!

Lyckost er som har era föräldrar nära till hands.. kan inte nog förklara hur mycket vi uppskattar nu när vi väl får hjälp med Frank när jag kanske måste jobba då.. :) så tack snälla mamma för att du alltid ställer upp även fast du bor 25mil bort ♡♡♡♡
nu sitter vi i soffan och myser på lite päron framför Greta Gris! Idag blir det ostbågar eller chips och lite festis som fredagsmys :) jag och lilleman åker nog och handlar snart!

Älsklingen står för grillningen ikväll, det blir nog en blandad kompott av majskolvar, halloumi, kött osv :) mums!!

Gillar

Kommentarer