10min är bättre än 0min

Åkte iväg till gymmet för cardio! Super taggad och med bra musik i öronen körde jag på! Tills dess att simon ringde och jag behövde komma hem för en matvägrande bebis som absolut inte ville dricka den där äckliga mjölkfria ersättningen.. han ville ha tutte! Så 12min blev det totalt

Ordnade upp det med 1mils promenad tillsammans med älsklingen.. det tog oss 2h att komma runt i alla snödrivor! Men skönt nu när det är gjort, mysigt med "egentid" Frank sov hela vägen ;).

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Vet inte om dem sa det till dig på BVC men när det gäller den mjölkfria ersättningen så måste man fasa in den i etapper. Då den smakar väldigt annorlunda och äckligt jämfört med den icke mjölkfria så måste bebisen få vänja sig vid smaken. Så börja blanda 75/25 (gamla/nya) sen 50/50 och sist 25/75 så kommer han vänja sig tillslut. Lycka till!
Nettan
,
Om ni inte fått tipset så ha lite vaniljsocker i ersättningen och fasa sedan ut detta successivt...dom smakar ju ruggit de mjölkfria
Hanna
,
Vi fick tips från BVC att ha i vaniljsocker i den ersättningen för min son tyckte inte om den
Bella
,
Vilken ersättning ger ni?? Vi har provat flera och althera är helt klart den som smakar bäst enligt mig och min son! ☺
Jenny
,
Ge inte vaniljsocker utan VANILJPULVER! vi fick långsamt fasa ut typ 90 ersättning/10 mjölkfritt. vi fick byta till althera oxå.