10mån

Vår stora lilla kille blev idag hela 10månader! Kan inte sluta påpeka att tiden gått såååå fort. Aldrig har 10mån sprungit iväg så fort som nu med bebis i livet❤️ 

Att kärleken växer mer och mer för varje dag är även det sjukt! Men OJ vad vi älskar vår lilla kille, han har en sådan stooor personlighet. 

Han är trygg hos nästan alla, och charmar dom flesta med sitt goa humör! Det spelar ingen roll vart vi än är så får han ögonen på sig men det är nog tack vare hans sociala förmåga, det känns som att Frank söker kontakt med människor hela tiden. Jättekul! Sen är det ju självklart många som lägger märke till hans fram"gång" då han är väldigt liten men kan redan ganska mycket så som, peka, klappa händerna, visa vart lampan sitter, dricka med en hand, hålla i gaffel och äta från den (med hjälp) äter bara vanlig mat och tuggar glatt! Han kan klicka med tungan mot gommen, borsta tänderna, dricka ur sugrör, sätta på lock på saker, säger-titta, där, wow, tacktack, ja, mamma, pappa dessa ord med wow och åhhh kör han mest hela tiden nu, sen kan han ju GÅ och det är väl det häftigaste tycker vi❤️ just eftersom han är så liten. 

Ska bli spännande att gå på 10mån besöket och få se hur han växt sen sist. :) 

Han skrattar åt det mesta och är en allmänt glad och nöjd kille som älskar att utforska och leka! Men han kan även börja tjura om man säger nej!  

Vi ser fram emot varje dag i hela ditt liv! ❤️

Gillar

Kommentarer