10 saker man kan göra när det regnar

1. Baka! Perfekt väder för att kanske fylla upp frysen med bullar eller bröd eller baka något som man bjuder över någon på fika med! :)

2. Rensa/sortera ur garderoben.. kan va jätte skönt att få göra det ibland för att få ordning på saker och ting samt göra sig av med gamla plagg eller hitta gamla favoriter glömda längst in..

3. Spa! Sätt dig i badet (om du har badkar) eller duscha extra länge och passa på att göra ansiktsmask, hårinpackning, raka benen samt klippa/fila naglar sen smörja in sig i någon härlig bodylotion! & krypa ner i myskläderna

4. Laga iordning en god middag och bjud över några vänner på middagsdejt eller om du har sambo så kan ni ta en dejt med mat och tända ljus.

5. Sätt på en gammal goding till film och mys till det med lite frukt eller gotte! Låtsas om att det vore lördag så känns det som lördag ?

6. Eller varför inte ta en måndagsbio? Boka en film och köp lite popcorn och gå in i biosalongen och njut av "måndagslyxen"

7. Åk till ikea! Där kan man ströa omkring och fantisera sig bort eller bara ta en fika, kanske köpa några nya sängkläder eller så?

8. Boka in ett träningspass på gymmet, kanske något gruppass som går som du aldrig testat? Ge det en chans att prova på något nytt!

9. Läs någon skvallertidning i soffan med myskläder samt ett fruktfat! Eller gör som jag.. lös korsord/soduku. Bra träning för hjärnan + avkopplande :)

10. Eller om du är lite aktiv samt taggad på att ändå vara utomhus! Dra på dig regnkläderna + gummistövlar och åk ut i skogen för att plocka blåbär/svamp! Kan vara ro för själen att gå i skogen när det regnar, roligare blir det om man får med sig sällskap på utflykten en kompis, hunden eller partnern ? någon kan man alltid lura med sig!

Hoppas ni fått lite tips på vad ni ska hitta på nu när det väl regnar! ?

Gillar

Kommentarer

Hedda Modig
,
Gud bad bra tips! Tack? (det va jag som ville att du skulle vara med i unga föräldrar ?
Hedda Modig
,
Gud bad bra tips! Tack? (det va jag som ville att du skulle vara med i unga föräldrar ? Du kan nå mig istället på sms 0725619588 om du vill något