1 oktober

Godmorgon! Idag kliver vi in i Oktober! Älskar att tiden går mot höst och mörker.. Vi har ju fått en fantastisk sommar och jag ser ändå fram emot dessa mörka dagar med lite regn och rusk! För då får man mysa inomhus med tända ljus, goda soppor och grytor och snart också förhoppningsvis ett varmt skumbad! (Så fort vi har fått vårt badkar dvs)

Det jag dock inte förutsåg var ju att jag skulle vara gravid! Det gör ju det hela ännu mysigare, eller nä.. inte just nu. Nu är det dock allt annat än mysigt tyvärr :( har ju som ni vet illamåendet som hänger över hela tiden och jag uppskattar alla era tips i tidigare inlägg! Ska sammanställa dom till er, då ni kanske är flera som eftersöker bra förslag kring detta.

Men idag skulle bli första arbetsdagen efter semester! Jag hann dock bara komma till jobbet innan illamåendet blev för ILLA, kräktes nästan i bilen på vägen dit.. Så jobbigt!! Fick ringa och avboka mina kunder för dagen och se mig själv besegrad. Jag tänker defintivt lyssna på kroppen och i det yrket som jag har som Personlig Tränare så krävs ju väldigt mycket av mig som person. Det blir för tufft helt enkelt, jag tog några finn crisp på jobbet innan jag satte mig i bilen och åkte hemåt igen.. Så trist men så är läget.

Jag har bokat en telefontid för rådgivning av barnmorskan att då förhoppningsvis få ett möte med läkaren som kan hjälpa till med mediciner. Har ju haft medicin nu redan men dags att hitta något annat som kanske funkar bättre! Man får helt enkelt pröva sig fram..

Idag blir en lugn dag med vila ♡

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Min vän hade stora problem med illamåendet. Hon fick ta några tabletter som ja inte minns va de hette men sen kom hon på knepet att äta i sängen innan hon gick upp på morgonen. Mariekex och digestive! Hoppas de blir bättre ! 😊