1 MAJ

Månaden MAJ är här, månaden som ska ge oss en familj på 4. Vår bebis är beräknad denna månad.. det ska MYCKET till om det inte blir en maj bebis detta! Förra graviditeten så var jag ju tvärsäker på att föda i oktober! Då vi var beräknade 19 oktober.. men vips så klev vi in i November månad och den 3 november valde Frank att komma till världen.. då hade jag gått 15 dagar över tiden! Pjuh

Sååå orolig över att behöva gå lång tid över bf igen.. så jobbigt för psyket och jag vill ju helst få bebis vid beräknat denna gången.. men det är ju inget man kan styra över så jag får helt enkelt bara tänka förbi det.

Det jobbigaste börjar bli att det liksom klämmer och trycker på vid byxkanten/troskanten.. känns som att alla kläder sitter åt och är för små.. kunde jag få gå naken dygnet runt så hade jag gjort det! Men det hade ju inte heller gått med tanke på dessa jävla flytningar man har..

ja ni hör ju, börjar bli lite bitter i graviditeten ändå även om jag bara för någon dag sen sa att allt var frid och fröjd och jag inte alls kände mig sådär supertrött på att vara gravid. Försvarsmekanism? Hahah hur som, jag vet ju vid detta laget att varje dag är en ny dag med helt omvända känslor. Upp och ner i hormonerna! ;)

Gillar

Kommentarer

Lissel,
I feel ya.... är i vecka 36 nu men med två.. känt mig höggravid sen vecka 25 och börjar ledsna
blogg.loppi.se/linnlissel/
viktoriabergh
,
Oj! Då är de snart dags för dig med spännande!’ Ja nu får det gärna vara över detta!! Man vill ju bebissnosa nu!❤️