1 januari, första dagen på nya året!

Välkommen 2019!!

Första dagen på det nya året och jag låg däckad på soffan nu på morgonen med ett superillamående som kanske största delen av halva Sverige också! Jag kallar det dock för gravidbakis en dag som denna för just min del . Som tur var så räddade älsklingen upp allt med lite brunch i soffan, han hade fixat färska baguetter med ost och en mixad smoothie! Lyxig start ändå :) solen skiner och gräsmattorna har visat sig, så vi ska ta del av det fina vädret idag och komma ut lite. Får se vad vi hittar på! Kanske blir ett besök till lekplatsen här i området bara. Behöver inte vara så speciellt :) mys. Hoppas ni får en mysig start på det nya året.

 

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Jag är också gravid och fy fan, har mått dåligt hela dagen. Antagligen bakslag för att man "var igång" igår..... illamående och trötthet from hell! Hoppas att du piggnade på dig!
Mukta
,
Du är så fin! Har följt dig sen du var med i programmet värmland. Kan du inte ha en live på Instagram? 😊
viktoriabergh
,
Tack fina! Vet dock inte vad jag ska prata om där
viktoriabergh
,
Ja det tror jag också! För såhär har jag känt förut när jag varit igång mer intensivt under dagen.. som att kroppen verkligen tar igen sig helt dagen därpå.. men då får man försöka lugna ner ❤️
Jennie
,
Hej!:) en liten fråga,gör du fillers i läpparna när du e gravid? Eller gjorde du de bara innan du blev gravid? Bara undrar ifall man kan de när man e gravid?:)
viktoriabergh
,
Hej! Man ska inte göra fillers under graviditeten, det var ca 1år sedan jag gjorde det sist. 😊