1 april

Hej på er, 1 april startade inte alls bra hemma hos oss.. stackars lilleman fick jättemycket hosta igår och har hostat inatt.. han var inte pigg på morgonen och kändes lite varm. Inte ens falukorvsmackan gick ner till frukost. Som tur var så fick han i sig lite nyponsoppa men upplevde att hans andning var påverkad och började bli orolig..
bestämde mig då för att åka in med han till Barnakuten i Uppsala. Efter lite isglass så skulle vi åka, då hostade han så han spydde på både mig och han själv.. så det var bara att börja ta hand om det först. Sen kunde vi åka!

Väl på akuten så var han ändå glad men väldigt ansträngd i andningen så jag försökte bara lugna honom..
vi behövde inte vänta mer än 10min innan vi fick gå in och göra kontroller, som min magkänsla sa så visade det sig vara astma liknande symptom med jobbig och ansträngd andning så vi fick ett litet rum där Frank fick måla en teckning till läkaren i väntan. ❤️
Han var så duktig under vistelsen där han behövde andas i en mask för att få hjälp med andningen, sen stick i fingret o efter det så fick han välja present han valde (klisterlapps tatueringar) Han var så stolt över både plåster och tatueringarna, samt ”armbandet på armen” för inskrivningen på sjukan.

Allt gick ändå ganska smidigt förutom när vi skulle hämta ut medicin på apoteket och han kräktes över hela sig... som tur var hade jag packat extra kläder! Så det löste sig..

Andningen var fortsatt ansträngd när vi skulle åka hem men mycket bättre och medicinen vi fick med oss är ju astmamedicin som ska både vidga luftrören och minska svullnaden. Skönt att ha fått så bra hjälp och samtidigt kunna fortsätta behandla han här hemma.
Nu har vi dock en helt utslagen liten hjälte här hemma som har sovit i snart 2h.. mammas & pappas hjärta brister när du mår dåligt! Skrutt ❤️

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Men lilla vännen då 😟 ❤❤❤
www.nouw.com/hedstromss
viktoriabergh
,
Tack snälla!!❤️❤️❤️